vvd vergadert op locatie in heino

De VVD-fractie is dinsdag 11 februari op bezoek in Heino. Het bezoek is onderdeel van het programma ‘de VVD vergadert op locatie’ waarbij elke maand één van de buurtdorpen bezocht wordt. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Het Dorpshuus van Heino.

Op de agenda staat het reguliere fractieoverleg waarbij alle agendapunten van de raadsvergadering van 20 februari besproken zullen worden. Daarnaast wordt nadrukkelijk tijd gereserveerd om met inwoners, Plaatselijk Belang en de Ondernemersvereniging, andere actuele onderwerpen te bespreken.

Dat kunnen punten zijn die om directe actie vragen, maar het mogen ook zaken zijn die ze betrekken bij de verkiezingen van 19 maart of het verkiezingsprogramma.

Iedereen is van harte welkom. Opgeven is handig, maar niet noodzakelijk. Aanmelden en aangeven van onderwerpen, kan via de fractiesecretaris piet.pont@planet.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.