vvd dalfsen on tour

De komende weken strijken de verkiesbare kandidaten van VVD neer in de verschillende kernen binnen de gemeente Dalfsen. Dit doen we op verschillende (koop)avonden vanuit de kroeg bij u in de buurt. We vinden dat de de politiek het contact met de inwoners moet intensiveren. Niet alleen tijdens verkiezingstijd, maar ook daarbuiten.

We horen graag wat u verwacht van de Dalfser politiek. Een vraag die u als kiezer waarschijnlijk de afgelopen jaren van geen enkele partij binnen de gemeente Dalfsen heeft gehoord. Het nieuwe team binnen de VVD wil dit ombuigen. Graag horen wij van u wat u bezig houdt, waar u zich zorgen over maakt, wat u belangrijk vindt. Kom langs, laat u horen onder het genot van een kop koffie of een biertje.

Onderstaand overzicht laat zien wanneer we waar zijn te vinden (aanvang 19.30):

14 februari: Hoonhorst – Zaal Kappers

21 februari: Oudleusen – Mansier

6 maart: Nieuwleusen – Witte Peerd

13 maart: Lemelerveld – Reimink

14 maart: Dalfsen – Zeven Deugden

We begroeten u graag op één van deze avonden.

VVD Dalfsen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.