vrouwenbeweging passage huldigt leden

Wijhe- Tegenwoordig maken we het niet zo vaak meer mee dat leden van een vereniging 40-45-55 of zelf 60 jaar lid zijn van een vereniging. Aflopen dinsdag 25 februari waren 8 dames jubilaris bij de Christelijk Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage.

Mw. Platenkamp werd op haar verjaardag gehuldigd tijdens de jaarvergadering omdat ze 60 jaar lid is, en de dames van Keulen en Hulleman 55 jaar. De dames Dikkeschei, Hemeltje, Klein Ovink en Oosterink 45 jaar en tenslotte mw. Slot 40 jaar. Als verrassing waren er dochters en kleindochters aanwezig bij de huldiging. De dames kregen allemaal een attentie met inscriptie en een bos bloemen aangeboden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.