vov houdt muzikale avond

De VOV vindt dat Ommen ook aantrekkelijk moet zijn voor jeugd, voor nu en in de toekomst. Dit kan bereikt worden door een goed leefklimaat met goede voorzieningen als goed onderwijs en goede kinderopvang. Maar ook goede huisvestingsmogelijkheden voor starters en startersleningen zijn daarbij belangrijk. En daarnaast vindt de VOV het minstens zo belangrijk dat er voldoende werkgelegenheid is om in de toekomst niet alleen in Ommen te kunnen wonen en recreëren, maar om er ook te kunnen werken.

De VOV vindt het belangrijk dat de jeugd in Ommen verbonden blijft aan Ommen en dat de jeugd meer betrokken wordt bij de politiek. Daarom organiseert de VOV op vrijdag 14 maart voor jong en oud in de gemeente Ommen een muzikale avond in de Breakaway. Tijdens deze avond wordt iedereen getrakteerd op livemuziek van de bands Mooizoo en Jem. De entree is gratis. Van de VOV zullen enkele kandidaten aanwezig zijn om op deze avond vragen te beantwoorden, maar woordvoerder Gerrit Middelkamp benadrukt dat het vooral een muzikaal evenement is waar de VOV met jong en oud samen wil genieten van leuke live muziek. De politiek zal deze avond naar de achtergrond verschuiven.

Een dag later, 15 maart, organiseert de VOV een muzikaal terras met livemuziek van de band Mooizoo, aangevuld met een gastoptreden van een mystery guest. Het muzikaal terras wordt ’s middags gehouden op het terras bij Brasserie Tante Pos in Ommen. Aanvang: 14.00 uur. De VOV nodigt iedereen uit om te genieten van livemuziek onder het genot van een (gratis) kopje koffie. Uiteraard is ook hier de VOV beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. De VOV hoopt er twee fantastische muzikale evenementen voor de Ommenaren van te maken waar we samen met veel plezier op zullen terugkijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.