Home / archiefcentraal / voorjaarsvakantie bij de flierefluiter

voorjaarsvakantie bij de flierefluiter

Volgende week het weer voorjaarsvakantie. Tijd om er lekker op uit te gaan. Bij De Flierefluiter in Raalte kunnen kinderen urenlang in het nieuwe indoor speelparadijs spelen, in de grote buitenspeeltuin terecht of knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Dus wat het weer ook doet, bij De Flierefluiter is het altijd een leuk dagje uit.

Bij De Flierefluiter kun je ook gebruik maken van gratis WiFi, zodat je met de kinderen op stap kunt en ondertussen ook rustig door kunt werken. Vanaf zaterdag 22 februari is De Flierefluiter tijdens de voorjaarsvakantie alle dagen geopend vanaf 10.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.flierefluiterraalte.nl .

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.