visser verlaat klink nijland kwiek

Dat voelt bij de team- en topsporter pur sang niet goed. “Ik ben een echte teamspeler en wil er voor de volle 100% voor gaan en ik merk dat het vele reizen me begint tegen te staan”. “Daarnaast mis ik dan ook nog eens het contact met mijn teamgenoten”.

“Ik vind het enorm jammer dat Raalte zo ver weg ligt van Den Bosch. Ik speel in een leuk team met best veel talent, de sfeer is goed binnen het team en de club, en bij Kwiek is alles gewoon heel goed geregeld”. “Gewoon een hele fijne club om te spelen”, sluit Aemy Visser af. Wat ze gaat doen na dit seizoen, weet ze nog niet.

Wim Kieftenbeld en Monique Swartjes begrijpen de beslissing van Aemy. “Uiteraard vinden we dit heel erg jammer”, spreekt Kieftenbeld namens Kwiek. “We waren aan het begin van het seizoen erg blij met de komst van Aemy”. “Haar ervaring en instelling heeft ons dames 1 team, zeker in het begin van het seizoen, een enorme positieve impuls gegeven”. “Dat hadden we natuurlijk graag zo gehouden, maar begrijpen ook waar Aemy mee worstelt. Ondanks dat het verblijf van Aemy kort was, hebben we enorm kunnen genieten en blijven dat nog even doen van de sportvrouw pur sang, die altijd de wil om te winnen uitstraalt”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.