verstrooide armand op stoppers gala

Het Bonte Stoppers Gala heeft dit weekend de toon gezet voor het komende carnavalsfeest in Heino. Het grote feest in Oortwijn geeft aan dat de Sökkestoppers zich geen zorgen hoeven te maken. Naast de grote opkomst maakten optredens van protestzanger Armand, Ken iK óe en volkszanger Wimmie het feest compleet.

Zanger Armand maakte met name bij het oudere publiek zijn naam als publiekstrekker waar en maakte het wel erg bont op het podium door een paar hijsen van een stevige joint te roken . De iets wat verstrooide Armand kreeg het publiek op zijn hand met zijn hits als “Op de tandem naar Marokko” en “Ben ik te min”

De verrassing van de avond was de Sökkestoppers Experience; een sportieve film van de Raad van Elf. Met deze sportieve boodschap wil de Prins en zijn gevolg het carnavalsjaar in. Daarnaast waren er optredens van de Vriendengroep Ken iK óe, de Heinose Toppers en Wimmie met zijn nummer 1 hit “De ring die je draagt”. De avond werd afgesloten door DJ Ronny.

Voordat het Bonte Stoppers Gala van start ging, stond eerst nog de carnavalsviering in de kerk op het programma. De negende aflevering van deze carnavalsviering stond in het teken van “Schijn Heilige”. Zes buurt en bevriende Carnavalsverenigingen werden officieel onthaald en gehuldigd.

Daarnaast is Peter Boerdijk uitgeroepen tot Meesterburger. Voor deze eretitel komen met name mensen in aanmerking die zich op een positieve manier hebben ingezet voor de Heinose samenleving. Peter Boerdijk, in 2001 bedenker van de titel Meesterburger, zal de Sökkestoppers op bijzondere momenten vertegenwoordigen, onder andere tijdens de alternatieve sleuteloverdracht op zaterdag 1 maart om 11.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.