trio elleniah bij de nicolaas concerten

Zondag 23 februari; Trio Elleniah bij De Nicolaas Concerten Wesepe.

Tijdens het UITFestival van de Kleine Podia Salland bij de opening van het concertseizoen heeft u al een voorproefje kunnen horen van Trio Elleniah. Zondag 23 februari speelt het trio het concert in de Nicolaaskerk in Wesepe.

Vanuit een gedeelde passie voor het musiceren groeide een

hechte vriendschap tussen Martine Bauhuis (fluit), Marije Toenink (cello) en

Lìga Vilmane (klavecimbel/orgel). De naam Elleniah staat symbool voor de verschillende klankwerelden die het ensemble wil ontdekken in de muziek die het uitvoert. Composities uit het hedendaagse repertoire bieden hier veel mogelijkheden toe. De combinatie van de instrumenten vindt haar oorsprong in de Barok. Het kan dan ook niet anders dan aandacht te besteden tijdens het concert aan muziek uit dit tijdperk. In het gehele programma wordt Barok uit de Lage Landen gevolgd door hedendaagse muziek uit Letland. De Letse muziek kun je karakteriseren als: feest muziek, weidse vlaktes en eindeloze natuur. Een verrassende afsluiting van het concert, waar eerdere concertbezoekers erg enthousiast over zijn.

Zondag 23 februari, Trio Elleniah bij De Nicolaas Concerten. Aanvang 15.00 uur, deuren op 14.30 uur. Kaarten kunt u via de site staging2.denicolaasconcerten.nl reserveren. Entree € 12,50 incl. consumptie in de pauze. Wees er snel bij, de concerten worden altijd goed bezocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.