toeristisch overstappunt heino ongewijzigd

Het plan om het overstappunt te verplaatsen, ontstond toen er plannen voor nieuwbouw van de hoek Paalweg/Canadastraat gesmeed werden. Op die hoek moet namelijk onder meer een Boni-supermarkt komen. Daarvoor zijn parkeerplaatsen nodig en die zouden niet gemaakt kunnen worden zonder de overstapplek te verplaatsen.

Verplaatsen was onnodig, bleek achteraf. Afspraken met kerk en projectontwikkelaar maken mogelijk dat het Toeristisch Overstappunt blijft staan en er toch 70 parkeerplaatsen gecreëerd worden.

Met name winkeliers in Heino waren tegen het verplaatsen van het overstappunt naar het centrum. Zij vreesden dat er nog meer tekort aan parkeerplaatsen zou ontstaan. Dat werd onderkend door de gemeente. Volgens wethouder Wagenmans nemen auto’s van gebruikers van het overstappunt continu zo’n 5 tot 10 parkeerplaatsen in beslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.