toeren met een trikke

Sinds februari heeft het Wapen van Wesepe drie nieuwe activiteiten. Je kunt er nu ook terecht voor Italiaanse scootertochten, Trikke Experience en tochten met de Conference Bike. Deze activiteiten worden aangeboden naast boogschieten en GPS tochten.

Je kan kiezen voor De Trikke Experience. De Trikke is een elektrische driewieler. Trikke rijden is heel eenvoudig: je gaat staan, zet de elektromotor aan en draait aan de ‘gashendel’ waarmee je de snelheid regelt. Hiermee kun je door het Sallandse landschap rijden.

Wil je graag fietsen, maar vind je het jammer dat je maar met een persoon kan praten? Dan kun je een tocht maken met de Conference Bike. Dit is een 7 persoonsfiets waar je in een rondje zit. Een iemand stuurt, maar iedereen trapt.

Daarnaast kun je een rondje rijden op de Italiaanse scooters. Dit zijn zijn de opvolgers van de Solex tochten. Je gaat met een picknickmand op weg om een route te rijden. Zo kun je over de dijk bij de IJssel rijden.

Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.wapenvanwesepe.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.