toerafdeling crt wil 250ste lid verwelkomen

De toerafdeling van CRT Raalte houdt op 1 maart open huis bij Kruiper Tweewielers. De open dag is tegelijkertijd de aftrap van het wegseizoen van de vereniging. Tijdens de open dag hoopt de toerafdeling van de fietsvereniging haar 250ste lid te verwelkomen, daarvoor zijn nog twee nieuwe leden nodig. Word jij het 250ste lid? Dan krijg je als beloning een mooie bos bloemen.

De open dag van CRT Toer duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur. Als je er over denkt of je lid wil worden, dan kun je op die middag alle informatie over het wel en wee de fietsclub krijgen. Ook hoor je wat de voordelen zijn om lid te zijn van een bij de NTFU aangesloten fietsvereniging. Denk daarbij aan een fietsverzekering, korting bij deelname aan toertochten, TEP-boek met alle toer-, atb- en meerdaagse tochten uit het gehele land. Daarnaast krijg je 6 keer per jaar het tijschrift Fietssport Magazine. De kosten van het lidmaatschap zijn 46 euro per jaar.

Voor de bestaande leden is het zoals altijd weer een gezellige ontmoeting na de winterperiode. De leden komen hier ook hun Tep-boeken, NTFU-pasjes ophalen en kunnen gebruik maken van de diverse aanbiedingen op fietsverwante artikelen van Kruiper Tweewielers.

De toercommissie van CRT heeft weer een toerschema opgesteld voor de dinsdag- en donderdagavond en de zondagmorgen. Dat schema zal goed zijn voor een kleine 5000km fietsplezier. De leden kunnen in een A+, A, B of C groep deelnemen met diverse snelheden.

De afdeling organiseert verder jaarlijks voor een iedereen toegankelijke tochten zoals de Aspergetocht en de Raalter Poortocht voor ATB rijders.

Op zondag 2 maart start de eerste rit weer voor leden. Dan staat er een tocht van 70 kilometer op het programma, om nadien in het clubhuis te worden ontvangen met koffie en krentewegge.

Voor meer info: staging2.crtraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.