tien jaar penningmeester bij lemelervelds koor

Gerard v.d. Sligte betekent veel voor ouderenkoor –

Vrijdagmorgen nam Gerard v.d. Sligte afscheid als penningmeester bij het 50 + Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ Lemelerveld. Hij beheerde 10 jaar de ‘penningen’!

Iedere vrijdagmorgen oefent het Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ in de Mozaïek te Lemeleveld van 9.30 u. – 10.30 u.

Deze vrijdagmorgen was anders dan andere en stond in het teken van de Jaarvergadering in de Mozaïek waarbij Welzijn Ouderen Lemelerveld een belangrijke ondersteuning betekent voor dit Lemelerveldse koor.

In het bestuur werd afscheid genomen van Gerard v.d. Sligte. Hij was 10 jaar penningmeester. Voorzitter Diny Noordman sprak lovende woorden. Gerard doet veel meer, naast het zingen wat hij blijft doen, want hij verzorgde ook de bladmuziek en het neerzetten iedere vrijdagmorgen van de stoelen. Daarvoor komt hulp zo bleek duidelijk tijdens de vergadering.

Dirigent Flip Jonkman benadrukte dat vooral enkele nieuwe bassen van harte welkom zijn. Het koor telt momenteel 43 leden!

Op 23 mei wordt wederom deelgenomen aan het Ouderen Zangconcours in Gorssel. Er staan al weer diverse optredens op het programma voor het komende jaar! ‘Herfstklanken’ is een 50+ koor!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.