the interns naar hofpop

De line-up van HOFpop krijgt steeds meer gestalte. Zo werd vorige week de headliner The Good Hand bevestigd, nu kan de organisatie van deze bandavond trots zijn op de volgende aanwinst: The Interns.

“Dit is echt een upcoming band en ik verwacht hier veel van. Ik wil de sound niet vergelijken met een band zoals Kensington, maar het enthousiasme en de fijne rock riffs zijn er zeker”, aldus Chris Bouwmeester, programmeur van HOFpop.

The Interns is een energieke rockband uit Twente, die wordt beïnvloed door bands als Biffy Clyro en Young Guns. De band is in 2012 ontstaan en binnen korte tijd speelden ze in het poppodium Metropool te Hengelo. Vorig jaar kon je de band zien tijdens Pedro Pico Pop en in het Burgerweeshuis, waar ze de Burger Band Clash wonnen. Dit jaar begint al goed met een finaleplaats in Stairway to Hedon Zwolle. Meer info op: staging2.theinterns.nl

HOFpop wordt gehouden op 24 mei. Je kunt dan genieten van vier verschillende bands uit de regio met een drankje in de hand. En dat maar voor 5 euro entree. Setting is de vernieuwde foyer van het Hoftheater.

Wil je ook op HOFpop spelen? Er is nog plek voor één band, dus stuur je mail (met muziek) snel naar hofpopraalte@gmail.com

Meer info op staging2.facebook.com/hofpop en twitter @hofpop

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.