terug in de tijd in heino

‘Brommers Kiek’n’ is het thema van een feestavond in Café de Baron in Heino. De Baron organiseert Goud en Oud. Ze werken samen met diverse vriendengroepen om een leuke avond te organiseren. De vriendengroep ‘Woarummenie’ mag beginnen met de jaren ’70 en ’80.

Dit waren ook de jaren dat deze vriendengroep uitging en tijdens de voorbereidingen zijn veel leuke herinneringen en anekdotes voorbij gekomen. Ze gaan tijdens de avond proberen om diverse dingen van vroeger terug te laten komen. Zo is er een echte disjockey met vinyl plaatjes. Daarnaast gaat er alleen maar muziek uit die tijd gedraaid worden.

Ook zul je wat oude brommers buiten zien staan. De vriendengroep hoopt dat er veel bekenden uit heel Salland komen. Dus trek je brommer van stal, zoek je spijkerjasje en je discobroek op en kom 22 februari naar Heino. En net als vroeger begint het op tijd om 21.00 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.