stuwzangers komen naar heino

Het bekende regionale koor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren komt op 23 februari naar Café Rest. ‘de Veldhoek’ in Heino. De Stuwzangers treden op in drie sessies van 25 minuten. In het koor zingen diverse Heinoers en de dirigent en geluidsman komen ook uit Heino. Het koor heeft een afwisselend programma, van Deutsche Schlager tot Jan Smit.

Onder leiding van dirigent Flip Jonkman brengt het koor verschillende liedjes. Zo spelen ze ‘The Rose of Allendale’ en ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ . Naast Jan Smit zitten er nog meer Nederlandse liedjes in het repertoire. De instrumentale begeleiding komt van 3 accordeons, saxofoon, gitaar en drums.

Het optreden is op zondag 23 februari vanaf 14.30 in ‘de Veldhoek’. De toegang is gratis, maar om de kosten te dekken wordt een gift op prijs gesteld. Er zijn nog CD’s van de Stuwzangers te krijgen bij de Smulbaai in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.