studie lse gaat flink uitbreiden

Studio !lse gaat flink uitbreiden in Wijhe. Ilse de vries werkte vanuit de helft van een winkelpand, maar deze ruimte is inmiddels te klein. Ze is daarom blij dat ze de andere helft er ook bij kan huren. Daarmee wordt haar studie drie keer zo groot, wat haar veel extra mogelijkheden biedt. Eind maart is het vernieuwde onderkomen in de Langstraat klaar.

De drie fotografen van Studio !lse kunnen straks bijvoorbeeld groepen ontvangen. “Zoals voor kinderfeestjes, waarbij kinderen zich als model kunnen verkleden en opmaken voor een fotoshoot”, legt Ilse haar plannen uit. Ze gaat ook samenwerken met Ballorig. Daarnaast ziet ze mogelijkheden voor het houden van feestjes voor volwassenen, met high teas of styling.

Ook het geven van cursussen ligt in de planning. Dat doet Ilse nu ook al: in maart wordt een cursus gegeven in Luttenberg, waarbij mensen in acht lessen de fijne kneepjes van het fotografievak leren. “Dat wil ik ook in Wijhe gaan doen.” De fotografe ziet hoe mensen soms de mooiste spiegelreflexcamera’s bezitten maar die op de standaard instellingen laten staan. “Dat is zonde, dan haal je er niet alles uit. Door mensen basiskennis bij te brengen en ze bewuster te maken, kan ik mensen via zo’n cursus leren beter te fotograferen”, zegt Ilse.

Fotografie blijft een belangrijk onderdeel van Studio Ilse, waar mensen voor hun pasfoto’s terecht kunnen maar ook voor reportages of mooie portretten. Ook verzorgt Ilse bedrijfsreportages of huwelijksreportages. “Maar we zijn meer dan alleen fotografie. We zijn ook ontwerpstudio, zeg maar een reclamebureau. Daarbij kunnen we alle visuele uitingen verzorgen, van folders en posters tot het ontwerpen van websites. In combinatie met fotografie is dat ideaal”, volgens Ilse. Steeds meer bedrijven weten Studio !lse daarvoor te vinden.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.studioilse.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.