Home / archiefcentraal / stem op die tolle leute op 3fm

stem op die tolle leute op 3fm

Die Tolle Leute zijn de afgelopen maanden weer de studio ingedoken om de opvolger van de veel gedraaide single Brennt dein Hut! op te nemen. Hier is de single Schenk mir dein Herz het resultaat van. Vanaf afgelopen maandag kun je stemmen op de single van Die Tolle Leute via www.gielbeelen.nl Ze maken dan kans om de carnavalshit van het jaar wedstrijd te winnen.

Als dank voor je stem sturen de heren je hun nieuwe single kosteloos toe via de e-mail. Als je de single wil ontvangen kun je naar www.facebook.com/dietolleleute, even de pagina ‘liken’ en een privé berichtje sturen met je e-mailadres. De single wordt dan via WeTransfer toegezonden.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.