stef tijhaar uit wesepe in voetbal international

Stef Tijhaar (58) uit Wesepe stond afgelopen week in het bekende voetbalblad ‘Voetbal International’ (VI). In een paginagroot interview vertelt hij als voetballiefhebber over zijn favoriete club, speler, goal en nog veel meer.

Stef heeft tot zijn 23ste bij SV Schalkhaar gevoetbald. Na knie- en enkelproblemen ging hij zich richten op het trainersvak. Zijn zoon speelt in de B-jeugd van Wesepe, en daar is Stef momenteel trainer. Als VI-abonnee werd hij uitgekozen om zich te laten interviewen over van alles wat met voetbal te maken heeft.

De Wesepenaar is een geboren Feyenoord-fan. Niet verrassend zijn dan ook zijn favoriete Nederlandse speler, doelpunt, stadion, trainer en tenue, namelijk: Jordy Clasie, een kopbal van Willem van Hanegem, De Kuip, Bert van Marwijk en het rood-witte shirt van de Rotterdammers. Dat laatste wel in combinatie met het rood-geel van de Go Ahead Eagles.

En misschien stiekem ook wel een beetje omdat dat de kleuren van SC Wesepe zijn.

Benieuwd naar het complete interview? Dan zul je toch echt een exemplaar van de VI van week 6 moeten aanschaffen. Op pagina 109, in de rubriek ‘Interview Abonnee’, is het verhaal te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.