sp raalte wil ondernemersfonds

SP Raalte wild dat er in de gemeente Raalte een ondernemersfonds in het leven geroepen wordt. Een ondernemersfonds is een fonds waaraan ondernemers in een gebied verplicht zijn een bijdrage te betalen.

De SP wil dat fonds instellen vanwege de toenemende werkloosheid in Raalte. Volgens de partij biedt zo’n fonds namelijk mogelijkheid om werklozen aan het werk te helpen.

Ondernemers zouden volgens de SP bijvoorbeeld de mogelijkheid moeten krijgen om een rotonde, die eigendom van de gemeente is, te huren en daar reclame te kunnen maken voor een symbolisch bedrag. De SP stelt dat ondernemers met die huren dan hun eigen fonds kunnen vullen.

De SP komt in de raadsvergadering van donderdagavond met een voorstel om het college van burgemeester en wethouders nog dit jaar in gesprek te laten gaan met de ondernemers. Daarvoor heeft de partij wel een meerderheid in de gemeenteraad nodig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.