Home / archiefcentraal / smeekens krijgt huldiging in raalte

smeekens krijgt huldiging in raalte

Jan Smeekens wordt binnenkort gehuldigd in Raalte. De schaatser heeft de gemeente laten weten dat hij dat ‘helemaal geweldig’ zou vinden. Datum, tijd en locatie moeten nog bepaald worden. Een woordvoerder van de gemeente laat vast één ding weten: “Het moet een feest worden.”

Smeekens won maandag de zilveren medaille op de 500 meter van de Oympische Spelen in Sotsji. Vrijwel direct na zijn prestatie gingen er al geluiden over een huldiging in Raalte op. De gemeente Raalte liet ook weten hem te willen huldigen, maar dat de bal wat dat betreft bij Jan lag. Officieel is Smeekens namelijk geen inwoner van Raalte meer.

Anyway… Wordt vervolgd.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.