samen de heemtuin wijhe lenteklaar maken

Heemtuin voorjaarsklaar maken op NL Doet!

Vrijdag 21 maart

Heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” aan de Bongerd in Wijhe maakte afgelopen jaren altijd gebruik van de “Meet & Match”, waarbij er altijd teams van bedrijven gevonden werden die op NL Doet hielpen bij het voorjaarsklaar maken van de heemtuin. Omdat de “Meet & Match” niet meer georganiseerd wordt in Olst-Wijhe, doen wij via dit persbericht een oproep aan bedrijven die tóch iets willen doen op NL Doet.

Voor vrijdagochtend 21 maart zijn wij op zoek naar een team dat wil helpen: blad harken, oude plantenresten verwijderen, paden schoonmaken, houtwerk schoonmaken, perken afsteken etc. De tegenprestatie van ons is koffie/thee met zelfgebakken taart!

Graag even aanmelden via staging2.nldoet.nl of staging2.vrijwilligactief.nl of bij Annet van der Veen, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl (tel. 0570-523937).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.