salland dhuzes fietst voor goede doelen

Je kan in beweging komen voor het goede doel en meefietsen met de goede doelen fietstocht Salland d’HuZes op 18 mei. Daarnaast is er een bijbehorende statiegeldactie bij de plaatselijke supermarkten. Door deze actie kan iedereen in Heino haar steentje bijdragen, daarnaast kan iedereen ook meefietsen.

Je kon je statiegeldbon al vanaf januari bij de BONI in de grote grijze ton deponeren. Daarnaast staat er bij C1000 van de WORP, over enkele maanden zal dit (A)ppie (H)eino van de WORP zijn, de bekende doos waar je de bonnen in kunt stoppen.

Omdat het fietsteam dit jaar niet naar Frankrijk afreist voor de Alpe d’HuZes, ondersteunen ze de volgende drie goede doelen. Ten eerste is en blijft het KWF hun na aan het hart liggen en daar gaat 50 % naar toe. Ten tweede hebben ze het DIABETES FONDS omarmt en zij kunnen rekenen op 25%. En ten derde krijgt bergentocht tegen kanker 25%.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.salland-dhuzes.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.