rohda weet weer wat verliezen is

In de hoofdklasse stond de wedstrijd in Meppel tussen MSC en Rohda Raalte op het programma. Na de goede start van Rohda in de 2e competitiehelft werd afgelopen zondag na penalties van 3e klasser Fc Suryoye Mediterraneo verloren. Een flinke klap, maar nu kon er volledig op de competitie gefocust worden. Dit viel echter niet mee, want er werd met 2-1 verloren van de mannen uit Meppel. Rohda stond voor aanvang op de 6e positie, MSC op de 3e plek.

De wedstrijd kwam niet echt lekker op gang, want van beide kanten was het spel erg rommelig en dus matig. De wind was hierbij zeker een bepalende factor. Volgens trainer Kick Maatman kwam MSC in de 35e minuut onterecht op voorsprong door Benedict Sparrenberg. Hij vond namelijk dat Rohda wel het beste van het spel had, ook al was dat nog steeds niet erg goed.

De tweede helft begon goed voor de mannen uit Raalte. Drie minuten na rust werd namelijk al de 1-1 gemaakt door Lars Kamperman Leferink. Het spelbeeld bleef overigens hetzelfde, matig voetbal van beide partijen dat geen genot was om naar te kijken. De wedstrijd leek op een verdiend gelijkspel af te stevenen. In de 89e minuut werd echter een volgens Kick Maatman discutabele vrije trap gegeven aan MSC. De vrije trap werd uiteindelijk binnengewerkt door Alex Zomer van MSC. Zo won MSC de wedstrijd met 2-1.

Rohda baalt behoorlijk van het verlies, want het had zeker een puntje verdiend. Er zal teleurgesteld worden teruggekeken op een matige pot voetbal. Toch heeft het verlies geen grote gevolgen voor Rohda, want het blijft in de middenmoot goed meedoen. Volgende week zal het wel beter moeten tegen lage middenmotor Hoogeveen. MSC speelt volgende week de uitwedstrijd bij Alverna.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.