Home / archiefcentraal / roalter wind digitaal op salland centraal

roalter wind digitaal op salland centraal

Samen met Ronny Cents van Drukkerij DDMC en Roné van der Vliet van Sinds77 Echte Reclamemakers behoort hij tot de groep mensen van het eerste uur. De initiatiefnemers van de Roalter Wind worden gesteund door erkende specialisten op het gebied van journalistiek en fotografie.

Metz is de eerste om te erkennen dat de gewijzigde vorm van verspreiden voor gefronste wenkbrauwen kan zorgen. Laten we direct duidelijk zijn: we krijgen vele goede reacties op onze ‘glossy die niet glimt’, maar het is op dit moment te kostbaar om het huis aan huis te blijven verspreiden. Bovendien weten we met de nieuwe werkwijze 100% zeker dat het blad wordt gelezen. Wie belangstelling heeft, moet namelijk naar een winkel, restaurant of ander bedrijf om het op te halen. En het sympathieke voor het bedrijfsleven is dat ze daarmee een extra manier in handen krijgen om eens nieuwe mensen over de vloer te krijgen.”

De lijst met erkende afhaalpunten wordt natuurlijk gepubliceerd op de website www.roalterwind.nl, maar ze zullen tevens herkenbaar zijn aan de hand van een opvallende geel-zwarte raam- of deursticker. Verder is het overzicht te vinden op de website www.sallandcentraal.nl.

Overigens gaat de samenwerking met Salland Centraal nog een heel stuk verder, want er zullen geregeld berichten over de Roalter Wind verschijnen op en in Salland Centraal. Op de website www.sallandcentraal.nl wordt daarvoor zelfs een eigen, herkenbare button aangemaakt. “Aangezien we slechts één keer in het kwartaal verschijnen, zochten we naar een manier om het magazine beter en vaker onder de aandacht te brengen. En voor Salland Centraal zijn de berichten een mooie aanvulling op het lokale en regionale nieuws”, verklaart Metz de wisselwerking.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.