rhona en veerle winnen voorleeswedstrijd

Op woensdag 19 februari vonden de Voorleeskampioenschappen plaats op basisschool De Linderte te Raalte. Er deden 13 scholen mee uit de hele gemeente!

De twee winnaars waren Veerle Jansen van de Brede school Raalte Dorp (zij las voor uit Het Leven van een loser, zwaar de klos, va J. Kinney) en Rhona Dornan van de Gouden Emmer te Heino (zij las voor uit Kippevel: Help hij leeft! van R.L. Stine).

De juryleden kinderboekenschrijfster Karin de Graaff, docente nederlands Sandra Oosterveen, wethouder Gosse Hiemstra en boekhandel Bruna-medewerkster Elly Brugger hadden het net als ieder jaar weer zeer moeilijk. Er werd gelet op tempo, stemgebruik en contact met het publiek.

De winnaars van 19 februari gaan, als de twee voorleeskampioenen van de gemeente Raalte, door naar de Regionale Voorleesronde op 4 maart in het Holstohus te Olst. Hierna volgt een provinciale finale en tot slot de landelijke finale. Voor de twee winnaars hiervan is er nog een provinciale en nationale ronde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.