resemo viert eerste verjaardag

Het is inmiddels een jaar geleden dat Rob Holterman de stap nam om een eigen bedrijf te beginnen. In februari 2013 besloot hij na 15 jaar zijn baan als servicemonteur bij Erbi op te zeggen om de stap te zetten naar het ondernemerschap. Zijn bedrijf ReSeMo staat voor reparatie, service en montage. Het bedrijf doet veel op het gebied van keukenbladen en topafwerkingen.

“Deze maand vier ik mijn 1 jarig jubileum en daar ben ik best trots op.” vertelt Rob enthousiast. “Ik heb een heerlijke baan, ik kom bij veel mensen thuis en rijd het hele land door. Tegenwoordig wordt de keuken meer gebruikt als woon- leefkeuken. Mensen storen zich meer aan een beschadiging op het werkblad of aan de keuken. Wat is er nu mooier dan dit probleem voor hen op te lossen en een eerlijk advies te geven.” Zegt Rob.

ReSeMo werkt voor keukenbedrijven en bladenfabrikanten om een keukenblad in te meten en te monteren, te repareren of te renoveren. Daarnaast richt het bedrijf zich op de particuliere markt en voert het naast de reparatie en montage van keukenbladen, achterwanden en wastafels ook kleine aanpassingen aan de keuken uit. De materialen waarmee worden gewerkt zijn corian, hpl, graniet, massief edelhout en composiet.

Als je meer wil weten over de verschillende soorten keukenbladen en mogelijkheden op dit gebied, kun je contact opnemen met Rob Holterman, 06 21901079. Meer informatie over ReSeMo is te vinden op staging2.resemo.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.