raalte krijgt probleem door verbreding n35

Landbouwverkeer van en naar Laag Zuthem kan straks namelijk nog moeilijker aan de overkant van de N35 komen. Oversteken wordt moeilijker, onder de Ganzepanbrug door past niet vanwege de hoogte.

“Ook kregen wij de bevestiging van mensen van Rijkswaterstaat dat zij de aangedragen verwachte problemen onderschrijven en openstaan voor oplossingen,” schrijft de lokale partij aan het college van B&W van Raalte. “Wij hebben vernomen dat er geopperd is om deze situatie met stoplichten op te lossen maar dat dat door Rijkswaterstaat, in verband met de doorstroming van het verkeer, niet als meest ideaal wordt omschreven.”

Om een discussie te starten heeft 1 voor Allen een brief aan het gemeentebestuur geschreven met daarin drie vragen:

Vraag 1; Is het college zich bewust van deze situatie en erkent het college dit probleem?

Vraag 2; Is het college bereid om met RWS in overleg te gaan om op voorhand het straks ontstaande probleem te tackelen?

Vraag 3; Is het college bereid om met de buurt, evt. in samen spraak met de gemeente Dalfsen, plaatselijk belang Hoonhorst, Plaatselijk belang Laag Zuthem en de betrokken ondernemers dit probleem op te pakken en op te lossen voor dat het gecreëerd word en het achteraf de gemeente Raalte veel extra geld gaat kosten. Zo ja, welke stappen gaat het college hier in nemen?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.