raalte heeft aan boshuizen kawasaki specialist

Werkervaring met motoren deed Boshuizen op in Lemelerveld bij Koerhuis Motoren en AMC Motoren, liefde voor motoren kreeg hij met de paplepel ingegoten van zijn ouders.

Bij Koerhuis werd Boshuizen een belangrijke spil in het bedrijf toen de eigenaar problemen met zijn gezondheid kreeg. Hij nam de verantwoordelijkheid over de werkplaats op zich, terwijl hij eigenlijk alleen onderhoud en reparaties hoefde te doen. Door zijn extra verantwoordelijkheden, werd hij ook belast met aankoop en verkoop van motoren en bijbehorende accessoires. Uiteindelijk nam hij het bedrijf in januari 2012 over. Binnen een jaar groeide hij uit zijn jasje. Tijd om te verkassen.

“We hadden niet verwacht om al na een jaar uit te moeten kijken naar een nieuwe locatie. Een locatie die door de gunstige ontwikkelingen van het afgelopen jaar zeker de laatste maanden steeds meer noodzakelijk werd. Naast de klanten die bij ons de motor kochten is er ook een andere groep klanten die voor ons erg belangrijk is: het onderhoud aan de motor,” aldus Boshuizen. Boshuizen is gespecialiseerd in Kawasaki, maar kan ook hartstikke goed met andere Japanse merken overwerg. Ook Aprilia ,Triumph Ducati en BMW liggen hem goed.

Naar verwachting houdt hij in maart een officiële opening van zijn zaak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.