pssst… fluisteren voor korting bij de kaborij

Twee weken voor het carnaval lost barst, komt De Kaborij uit Lemelerveld met een nieuwe actie. De fluistercode. Tijdens de koopzondag op 16 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je een korting van liefst 20 procent scoren door de fluistercode aan de kassa te fluisteren. De code vind je binnenkort op Facebook en op staging2.kaborij.nl.

Bij carnavalswinkel Kaborij heb je enorm veel keuze in carnavalsoutfits. Dit jaar zijn vooral de ‘jaren ’70 discopakken’ voor de heren in trek, terwijl voor dames de pakken vooral strak aan de bovenkant en los aan de onderkant zijn. Deze trend wordt gecombineerd met bijpassende pruiken en accessoires.

Bij de Kaborij kun je voor aantrekkelijke prijzen carnavalsspullen scoren. Met meer dan 25000 artikelen op voorraad, zit er in Lemelerveld altijd wat voor jou tussen.

Zoek je nog een nieuwe outfit voor carnaval? Neem dan een kijkje in de carnavalswinkel aan het Kroonplein in Lemelerveld. De winkel is open vanaf woensdag tot en met zaterdag. Wekelijks komen er nieuwe kostuums en accessoires bij. Of shop 24/7 online op kaborij.nl . Vandaag besteld, morgen in huis..

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.