promise houdt jubileumconcert in zwolle

Het koor Promise gaat een concert houden ter gelegenheid van hun twintigjarig bestaan. Op 7 maart in de Oosterkerk in Zwolle kun je het interkerkelijke koor zien. De kern van de liederen komt uit de Engelse koortraditie. Daarnaast komen er andere genres voorbij zoals gospel, Nederlandstalig en musical.

Het thema van het concert is ‘Tijd’ oftewel ‘Times of Promises’. Tijdens het concert komen er veel verschillende liedjes voorbij, maar je ze nemen je ook mee door de tijd van het jaar. Je kunt ingetogen liederen verwachten waarin verfijnd tot eer van God wordt gezongen. Maar ook muziekstukken waar de blijdschap van af spettert. Kortom, muziek om van te genieten, maar ook muziek met een boodschap.

Het koor staat onder leiding van dirigent Ans Roetman-Wenderich. De begeleiding is o.a. in handen van pianiste Diddy van der Stouwe. De leden van het koor komen uit Zwolle, Heino, Laag Zuthem en Windesheim

Het concert is vrijdag 7 maart in de Oosterkerk, Koewegje 2 in Zwolle (parkeren op de Turfmarkt). Aanvang 20.00 uur, de kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Entree is 5 euro . Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.promise-zwolle.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.