Home / archiefcentraal / prinsen spektakel in hoonhorst

prinsen spektakel in hoonhorst

De laatste dagen gaan langzaam voorbij voor Stef Veneboer als Prins Stef de 1e van Carnavalsvereniging Hoonhakkers. Nog twee officiële optredens voordat wij afscheid van hem gaan nemen. 8 februari gaat hij met zijn raad van elf naar De Sprokkelaars in Lemelerveld en 15 februari naar de Sökkestoppers in Heino.

Zondag 16 februari 2014 mag hij nog één keer schitteren in onze eigen residentie en vervolgens is het gebeurd met zijn sprookje. Maar de Hoonhakkers gaan in 2014 opnieuw “Los in het Sprookjesbos” alleen is het nog de vraag, met wie? Zondag 16 februari 2014 weten we het, want dan wordt bekend wie zich Prins der Hoonhakkers mag noemen in 2014.

Ook wordt er deze middag afscheid genomen van Jeugdprinses Jessy en haar adjudanten Julia en Fleur. Na een afvalrace tussen zeven potentiele jeugdprinsen van de St. Cyriacusschool in Hoonhorst, wordt die middag bekend wie zich jeugdprins 2014 mag noemen.

Komt allen vanaf 14:00 uur naar onze residentie Zaal Kappers. De entree is gratis.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.