politiek belooft nieuwe koers groenbeleid

Poelman vroeg alle partijen hun waardering in een cijfer van 1 tot 10 tegen op tien stellingen te geven. Hoe hoger de waardering, hoe belangrijker een partij een stelling vindt.

Het gemiddelde cijfer voor de 10 doelstellingen van Raalter Bomen is een 8,5 waarmee de Raalter politieke partijen zich overduidelijk uitspreken voor politieke steun en middels deze hoge waarderingen ondubbelzinnig aangeven om na 19 maart aan de slag te gaan met een nieuwe koers voor een toekomstbestendig groenbeleid.

“Het kan en mag niet zo zijn dat de hoge waarderingen gegeven door de Raalter politiek niet resulteren in een ander bomenbeleid na 19 maart. Raalter Bomen adviseert de nieuwe Raalter gemeenteraad eens in Deventer, Zwolle of Olst-Wijhe te rade te gaan en een voorbeeld voor Raalte te nemen qua bomenbeleid aan deze gemeenten,” stelt Poelman.

Raalter Bomen houdt op zaterdag 8 maart een inloopdag in ’t Natuurlijk Huus in Raalte. Een ieder is van harte welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur voor een kennismaking met Raalter Bomen en verdere informatie over de waarderingen ingestuurd door de Raalter politiek voor de 10 doelstellingen.

Meer info op staging2.raalterbomen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.