politie onderzoekt reacties onder artikel

De politie heeft haar oog laten vallen op een aantal reacties onder het artikel met de videobeelden van de inbraak in Kapsalon Magnifique in Raalte. Onder dat artikel wordt meermaals dezelfde persoon genoemd als mogelijke dader van de inbraak.

De politie laat desgevraagd weten dat ze de reacties onder het verhaal onderzoekt en inderdaad een verdachte op het oog heeft die ‘veel overeenkomsten vertoont’ met de persoon die onder het artikel op onze site genoemd wordt.

Overigens kan de politie niet bevestigen dat het om de bewuste persoon gaat. Daarvoor is eerst aanvullend onderzoek nodig. Dat onderzoek loopt nu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.