plan tunnel bij dalmsholte houdt stand

Het huidige plan voor een tunnel onder de N348 door bij Dalmsholte blijft overeind. Ondanks een poging van het PvdA om het plan aan te passen door de tunnel te schrappen en de snelheid op 80 km/u te houden, bleef het huidige plan met een meerderheid overeind.

CDA, VVD, PvdA, ChristenUnie en SGP bleven tijdens de bespreking in de Provinciale Staten achter het plan staan om bij Lemelerveld-Noord en Lemerveld-Zuid een ongelijkvloerse aansluiting op de N348 te realiseren.

Ter hoogte van de Oude Twentseweg en de Posthoornweg moet een tunnel en een voetgangerbrug komen. De financiering gaat mee in de aanbesteding, maar bij onvoldoende budget wordt het plan uitgesteld. Het totale plan kost 14,6 miljoen euro, er is nog een tekort van 2,2 miljoen euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.