pec zwolle houdt ajax op gelijkspel

PEC Zwolle heeft zondagmiddag een knap gelijkspel geboekt tegen Ajax. In Zwolle werd het 1-1 dankzij doelpunten van Davy Klaassen en Guyon Fernandez. Hoewel Ajax de wedstrijd eerder had kunnen beslissen, kreeg PEC in de slotfase een aantal goede kansen op de overwinning.

Ajax kwam al vroeg op voorsprong in het IJsseldelta stadion. Davy Klaassen kopte al na zeven minuten spelen een voorzet van Schöne simpel binnen. De bezoekers kregen vervolgens de nodige kansen op de 0-2, maar verzuimden te scoren. En terwijl Ajax een goede kans op de 0-2 kreeg, wist Guyon Fenandez in een counter de gelijkmaker binnen te prikken.

De tweede helft kreeg Ajax weer enkele grote kansen, maar er werd niet gescoord. Aan de andere kant kreeg ook PEC Zwolle een aantal goede kansen om alsnog de drie punten te pakken, maar ook de Zwollenaren slaagden er niet in de winnende treffer te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.