pec zwolle d2 wint talententoernooi heino

PEC Zwolle D2 heeft dinsdag het talententoernooi bij VV Heino gewonnen. In twee poules werd er door acht ploegen gestreden om de beker. Dat de teams dit jaar aan elkaar gewaagd waren, bleek wel uit het feit dat de wedstrijden in de poulefase niet echt doelpuntrijk waren, maar allemaal eindigden in 0-0 of 1-0.

Winnaar van vorig jaar, PEC Zwolle D2, wist zich door in de poulefase aan de laatste strohalm vast te grijpen te plaatsen voor de kruisfinales. Zij wisten zich door strafschoppen ten koste van FC Twente D2 Twello ook te plaatsen voor de finale.

De andere kruisfinale ging tussen de sterke teams van HHC D1 en ASV Dronten D1. HHC kwam hier als beste uit de bus.

De finale werd dus een strijd tussen HHC D1 en PEC Zwolle D2. Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren bleek wel uit de stand op het scorebord aan het einde van de wedstrijd: 0-0. Een penaltyserie volgde en uiteindelijk trok PEC Zwolle aan het langste eind. Zij mochten dus voor het tweede jaar op rij de cup met de grote oren meenemen!

En Heino?

Heino D1 was in de poulefase keurig 3e geworden en mocht aantreden tegen Flevoboys D1. VV Heino blijkt een penaltykiller rijker te zijn, want de keeper van Heino D1 stopte in de strafschoppenserie van die wedstrijd 4 van de 5 penalty’s. Dat belooft wat voor de toekomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.