opstapplaatsen vechtdal fietsvierdaagse

Het is nog vroeg in het voorjaar, maar de organisatie van de Vechtdal Fietsvierdaagse is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de mooiste vierdaagse van ons land, die dit jaar gehouden wordt van 2 t/m 5 september. Aan de routes wordt nog hard gewerkt, maar de opstapplaatsen zijn alweer bekend:

2 september camping Besthmenerberg – Ommen

3 september camping Stoetenslagh – Rheezerveen/ camping Si-es-an – Balkbrug

4 september camping ’t Veld – Hardenberg/ camping ’t Rheezerwold – Hardenberg

5 september camping de Lemeler Esch – Lemele

De Vechtdal Fietsvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 september. De afstanden bedragen 40 en 60 km. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Overnachten is ook mogelijk. Er zijn complete camping-arrangementen vanaf 130 euro. Bungalow- of hotelarrangementen zijn ook mogelijk. Ga voor info en opgave naar staging2.vechtdalfietsvierdaagse.nl of volg ons via Facebook.com/VechtdalFietsVierdaagse

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.