ontvang voorjaarsbloemen bij elferink mode

Florian van Dijk van Tuincentrum Groot-Koerkamp is te gast bij Elferink mode in Wijhe. Op zaterdag 1 maart komt hij in de winkel een voorjaarsattentie klaarmaken, waarbij je zelf kan bepalen welke voorjaarsbollen of planten je erin verwerkt wil hebben. Daarnaast kun je de nieuwe mode aanwinsten van Elferink mode bekijken.

Voorjaarsmode 2014 karakteriseert zich door verfijning en aandacht voor details als kralen,borduursels en kant. Daarnaast vind je tops van verschillende transparante en opengewerkte materialen. Je ziet veel zachte pastels en aardetinten als oker, zwart en wit ontbreken niet. Dessins zijn er volop zoals in grafische vorm als bloemenprints.

Al deze kleuren zitten natuurlijk ook in bloemen en planten. Daarom hebben is Florian Van Dijk van Tuincentrum Groot-Koerkamp uit Wijhe uitgenodigd om de dag van een bloemetje te voorzien. Je kunt je plantjes en nieuwe mode ophalen van 11.00 uur tot 16.00 uur op zaterdag 1 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.