nog enkele plaatsen vrij op moestuincursus

Op de moestuincursus bij ’t Natuurlijk Huus zijn nog enkele plaatsen vrij. De eerste bijeenkomst is op woensdagavond 26 februari en duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Aanmelden kan nog! De cursus wordt gegeven bij ’t Natuurlijk Huus aan de Hogebroeksweg 25 in Raalte. De cursus wordt gegeven door Jelle Meindertsma.

De andere cursusdata zijn 12 maart; 9 april; 23 april; 21 mei; 4 juni en 24 september. Tijdens de cursus ga je het hele jaar rond. Van zaaien tot oogsten en zaadwinning. Onderwerpen die aan bod komen zijn: basisthema’s als een biologische volkstuin, opstart van het groeiseizoen, kwaliteit, praktijkvragen, excursies, oogst en natuurlijk proeverijen.

Aanmelden kan tot 24 februari via e-mail: info@hetnatuurlijkhuus.nl. Deelname aan de cursus kost 85 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.