Home / archiefcentraal / nieuwe trainingspakken voor dames wijhe

nieuwe trainingspakken voor dames wijhe

Aan de start van de voorjaarscompetitie presenteerden de meiden van Wijhe92-B1 hun nieuwe trainingspakken bij de eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse. De meiden van B1 zijn bij aanvang van de voorjaarscompetitie gepromoveerd naar de hoofdklasse. Voor deze prestatie kregen zij nieuwe trainingspakken aangeboden door hun sponsoren, Loonbedrijf Gubbels BV uit Olst en Marsman Trailerbouw van Erik van Wijnen uit Wijhe.

Beide sponsoren zijn trouwe supporters van de meiden B1 en staan dan ook iedere thuiswedstrijd langs de lijn op het gemeentelijk sportpark van Wijhe’92.

Om hun sponsoren Loonbedrijf Gubbels BV en Marsman trailerbouw, voor deze gift te bedanken wonnen ze de eerste competitiewedstrijd in de hoofdklasse met 6-3 van DVV uit Duiven. De meiden C1 van Wijhe’92 voetballen ook in de hoofdklasse en ook zij wonnen hun eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie.

Speciaal bij deze teams maar ook in andere teams kunnen we nog meiden gebruiken. Dus lijkt het je leuk om te voetballen dan kun je voor informatie contact opnemen met Carla Verheyen (tel. 06-37455871) of kom een keer kijken bij de training op maandag en woensdag vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.