nieuwe rol voor stadionspeaker pec zwolle

Stadionspeaker Peter Vader kondigt zijn afscheid aan als eerste veldstadionspeaker van PEC Zwolle. De omroeper, die ruim vijftien jaar langs de zijlijn heeft gestaan, blijft wel actief betrokken bij de club. In onderling overleg wordt er een rol voor Vader gecreëerd binnen de klankbord groep events (evenement commissie).

“In mijn vijftien jaar als speaker heb ik vele hoogte- en dieptepunten bij de club meegemaakt. Zo werden we twee keer kampioen, maar degradeerden we ook eenmaal. Ik heb in weer en wind gespeakerd voor ruim 12.000 mensen, maar ook voor ‘slechts’ 1500 supporters. Tevens heb ik vele warme contacten opgedaan bij de club. Ik kijk dan ook met enorm veel plezier terug op deze prachtige tijd. Zowel voor mij, als voor de club is het een goede keuze om elkaar nu op een ander gebied te versterken. Het past in het beleid van PEC Zwolle, om de gang van zaken in de businessclub en business Loge verder te professionaliseren. Daar maak ik graag onderdeel van uit. Daarnaast kent men in Zwolle mij als stadionspeaker, stadsomroeper of cliniclown, nu wil ik graag dat mensen mij ook gaan kennen als eigenaar van een trainingsbureau gespecialiseerd in communicatie”, zegt Vader.

“Sinds ik in Zwolle werk, heb ik Peter leren kennen als een enthousiast en gepassioneerd mens. Hij zet zich op vele gebieden in, bij onze club maar bijvoorbeeld ook met zijn productiebedrijf en als stadsomroeper. Namens PEC Zwolle wil ik Peter dan ook ontzettend bedanken voor zijn inzet en energie tijdens de vele thuiswedstrijden die hij als speaker heeft omgeroepen. We zijn blij dat Peter in zijn nieuwe rol bij de club betrokken blijft. Aan het einde van het seizoen, zal PEC Zwolle Peter op gepaste wijze bedanken voor zijn bewezen diensten tot dusverre”, aldus Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle.

Naast zijn nieuwe rol blijft Peter Vader voor PEC Zwolle beschikbaar als tweede speaker. Marco ten Kate neemt het stokje van Vader over als eerste speaker van de club.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.