nieuw heeten verliest thuis van bentelo

In de 21e speelronde van de competitie moesten de dames van Nieuw-Heeten aantreden tegen Bentelo.

Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd na een achterstand van 3 punten met rust, verloren met 28-19. In deze wedstrijd werden vele kansen gemist door Nieuw-Heeten. Bentelo staat momenteel op de 3e plek en Nieuw-Heeten op de 13e. Ondanks dit grote verschil op de ranglijst zagen de dames van Nieuw-Heeten toch kansen en waren ze van plan om de 2 punten in Nieuw-Heeten te houden.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, om en om pakten de ploegen de voorsprong die niet groter werd dan 1 doelpunt. Na een kwartier spelen stond het 8-8. De aanval van Nieuw-Heeten liep redelijk goed, alleen de dekking stond niet goed waardoor er te makkelijk doelpunten tegen kwamen. Door een aantal fouten waar Bentelo goed gebruik van maakte liep Bentelo uit tot een ruststand van 14-18.

De tweede helft opende Bentelo de score. Hierna knokte de ploeg uit Nieuw-Heeten zich terug en met nog 20 minuten te spelen stond er een stand van 23-24 op het bord. De aanvallen van Nieuw-Heeten gingen steeds moeizamer lopen waardoor Bentelo opnieuw kon uitlopen en een eindstand van 28-33 op het bord zette.

Helaas verloren, dit was zeker niet nodig geweest. Er werden te veel fouten gemaakt, waar Bentelo gebruikt van maakte! Volgende week spelen de dames van Nieuw-Heeten tegen PSV.

Kijk voor alle foto’s hier : http://staging2.mijnalbum.nl/Album=SJDA46L4

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.