nieuw gezondheidscentrum opent in wijhe

In Wijhe komt een nieuw gezondheidscentrum waarbij fysiotherapie, apotheek, tandarts, huisartsen en thuiszorg samen in één gebouw zitten. Inmiddels is Apotheek Wijhe al in ‘Het IJsselhuis’, zoals het gezondheidscentrum heet, gevestigd. De eerste huisartsen Cost Budde en Van Dalen verhuizen op 20 en 21 februari en openen vanaf 24 februari hun deuren in “Het IJsselhuis.”

Daarnaast verhuist IJsselpraktijk op 6 en 7 maart naar het gezondheidscentrum. En als alles goed gaat zijn de huisartsen 10 maart allemaal werkzaam in “Het IJsselhuis.” Er komt nog een officiële opening en een open dag om het hele centrum te bekijken.

De ingang van het gebouw is via de Raalterweg in Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.