naar de kapper op het kinderdagverblijf

Blauwe haren, een groene kuif en roze staartjes…De kinderen van kinderdagverblijf Allio in Lemelerveld zagen er afgelopen week feestelijk uit met hun gekleurde haren. Zij waren namelijk naar de kapper geweest op het kinderdagverblijf. Want vanaf deze maand biedt het kinderdagverblijf in samenwerking met Kapsalon Look Hair een extra service aan werkende ouders. Elke zes weken hebben de ouders de mogelijkheid om hun kind al op het kinderdagverblijf te laten knippen.

Op het kinderdagverblijf heeft Look Hair een ruimte ingericht als kapsalon met een heuse kappersstoel, zodat de kinderen ook echt het gevoel hebben dat zij naar de kapper gaan. En omdat het voor de kinderen die, zonder het bijzijn van hun ouders, geknipt worden soms best spannend is, hebben zij de afgelopen week alvast kennis mogen maken met kapster Daniëlle van Look Hair. Daniëlle is de vaste kapster bij Allio en gaf de kinderen hippe kapsels en met gel een leuk kleurtje in het haar.

Samenwerking Allio en Look Hair

De samenwerking tussen Allio en Kapsalon Look Hair is ontstaan toen Marian Hemmers, eigenaresse van de kapsalon iets wilde doen voor werkende ouders. ‘Als werkende ouder heb je niet altijd de tijd om naast alle andere activiteiten in het weekend of doordeweeks met het hele gezin naar de kapper te gaan. Het leek mij een uitkomst voor de werkende ouder als de kinderen al op het kinderdagverblijf geknipt konden worden’, aldus Marian Hemmers. Allio zag mogelijkheden in het idee van Marian en de samenwerking tussen beide partijen ontstond. Tot aan de zomervakantie is Kapsalon Look Hair elke zes weken één dag aanwezig op het kinderdagverblijf om de kinderen weer een hip kapsel te geven.

Ondanks dat de ouders niet bij de knipbeurten aanwezig zijn kunnen zij voorafgaand aangeven bij de leidsters hoe het haar van hun zoon/dochter geknipt mag worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.