molengidscursus balkbrug

Op 12 en 19 maart 2014 wordt ‘s avonds van 20.00 tot 22.00 uur een gratis cursus Molenkennis georganiseerd in het magazijn van de Molen. Twee ervaren molenaars staan garant voor een goede kwaliteit.

U krijgt op deze avonden informatie over de werking van Molen de Star, zowel theoretisch als direct zichtbaar in de Molen zelf. Daarnaast ontvangt U een uitstekend boek met tekst en tekeningen over de lesstof.

Deze cursus wordt van harte aanbevolen voor de geïnteresseerden en een ieder is welkom op deze avonden.

Graag wel even aanmelden van te voren bij Janet Bravenboer op tel. 0523-656610.

Na afronding van de cursus bent u in staat om de werking van molen de Star te begrijpen. Bovendien is er de mogelijkheid om ook daadwerkelijk molengids te worden van Molen De Star. Op de Nationale en Overijsselse Molendagen zijn altijd gidsen nodig maar ook eventueel op andere dagen om groepen door de molen heen te leiden.

Bent u zo enthousiast geworden dat u overweegt de opleiding tot molenaar te volgen dan kunnen de cursusleiders u hierover informatie geven. Molen de Star zoekt overigens nieuwe molenaars om hun enthousiaste team te versterken.

Meer foto's