minimalistische borden onderdeel campagne

De minimalistische verkiezingsborden bij het gemeentehuis van Raalte staan daar niet in het kader van de echte verkiezingscampagne, maar zijn onderdeel van ‘een andere soort campagne’. Dat stelt een woordvoerder van gemeente Raalte.

“We hebben er voor gekozen om dit jaar een andere soort campagne te gaan voeren dan anders. We doen geen stemwijzer hebben we besloten samen met de fracties. Ook brengen we geen verkiezingskrant uit.”

Het bord, bestaande uit twee palen en vijf planken aan de Zwolsestraat, wordt onderdeel van de nieuwe campagne van Raalte. “We gaan twee trailers maken. Eén ietwat traditionele, daarvan is dit bord onderdeel. De tweede trailer richt zich in het bijzonder jongeren. We gaan overigens jongeren van 18 jaar die in maart voor het eerst mogen stemmen, niet benaderen op de manier die we voorheen deden. Toen kregen ze een persoonlijke brief van de burgemeester. Nu krijgen ze ook post, maar niet zomaar post. Iets andere post dan ze van ons gewend zijn.”

De trailers voor de verkiezingsfilmjes worden op RTV Raalte uitgezonden (ieder uur) en daarnaast via social media verspreid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.