middel werkt carnaval in een middag af

Carnavalsvereniging De Middelsloekers uit Middel presenteert op zondagmiddag 23 februari voor de negende keer haar kleintje carnaval.Het als een grap bedoelde feest is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer succesvol carnavalsgebeuren dat goed bezocht wordt door carnavalsvierders uit wijde regio.

Zondagmiddag staan vanaf 15.00 uur de deuren van het tot Sloekersburcht omgebouwde buurthuis aan de Oude Deventerweg wijd open voor iedereen die het eerste carnavalsfeest uit de regio van dit jaar wil komen vieren.

Geheel in lijn met voorgaande edities wordt dit feest doelbewust een week voor de officiële carnavalsfeesten georganiseerd, naburige carnavalsverenigingen kunnen zich dus alvast opwarmen, een prinsenbal of gala avond zijn kreten die men in Middel niet hanteert om de nieuwe prins te lanceren. Bij de Middelsloekers werken ze zondagmiddag alles in één keer af.

Corne Balemans, alias Prins Corne de eerste zal op een bij hem passende wijze uitgeleid worden, waarna omstreeks 15.30 uur de nieuwe prins zijn intrede zal doen. De muziek zal deze middag worden verzorgd door La Liberte met als gastoptreden rond 17.00 uur zangeres Fenny Koning. Tussen door zal dweilorkest De Holstobloazers voor de nodige sfeer zorgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.