markespelers spelen welkom terug tante

De Markespelers spelen dit jaar de avondvullende klucht in twee bedrijven

‘Welkom terug, tante’ geschreven door Edwin Woons. De regie is in handen van Alie Grootenhuis en Liesbeth van Binsbergen.

Dit jaar zijn er enkele wisselingen binnen de spelersgroep. Als oud gediende maakt Hermien Bijsterbosch haar rentree bij de Markespelers. Daarnaast mogen ze gelukkig ook Ben Wiltink als ‘nieuwe man’ in hun midden welkom heten en krijgen ze ook dit jaar weer ondersteuning van gastspeler Bart de Groot.

Deze ongelofelijk gezellige groep spelers heeft de afgelopen maanden hard gestudeerd (en heel veel gelachen) om zich het stuk eigen te maken en dit met veel gevoel voor humor en timing op 7 en 8 maart a.s. voor het voetlicht te brengen.

Het stuk gaat over een freule die in haar brieven naar haar tante in Nieuw-Zeeland haar familie een behoorlijk stuk mooier heeft gemaakt als deze in werkelijkheid is. Dus als tante op bezoek komt, moet freule Lydia met een aantal hele creatieve oplossingen komen……

We willen u een avond onbezorgd te laten genieten en lachen, zoals u van de Markespelers gewend bent.

De toneelavonden vinden plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 maart in Dorpshuis de Herxermarke, Herxen 1 in Wijhe. De zaal is vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur begint de voorstelling. Entree € 6,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen

€ 3,00 per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.