linderte in actie voor wensambulance

Leerlingen uit groep 8 van de Linderte in Raalte waren donderdag druk bezig geld in te zamelen voor de Twentse Wensambulance. Tussen 14.00 uur en 22.00 uur hielden ze allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het goed doel. Dat deden ze onder de noemer ‘8 van 8’. Leerlingen van groep 8 gaan 8 uur lange bezig met een sponsoractie.

Spinnen, verven, tekenen, bootcamp, knutselen, spelletjes…. Niks was te gek, zolang het maar geld in het laatje bracht. De opbrengst van de actie wordt donderdag om 22.00 uur bekend gemaakt.

Twentse Wensambulance vervult wensen van mensen die heel ernstig ziek zijn. Op dit moment is de stichting bezig om een speciale ambulance in te richten voor ernstig zieke kinderen.Naast het inzamelen van geld heeft de ‘8 van 8’ ook een ander doel, namelijk het mengen van de twee groepen 8.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.