Home / archiefcentraal / lhc lemelerveld lettele 33 36

lhc lemelerveld lettele 33 36

Zondagmiddag stond de wedstrijd tussen LHC Lemelerveld en Lettele op het programma. Eindstand was 33-36 in het voordeel van Lettele. Beide teams hadden aan het begin van de wedstrijd 16 punten en met een overwinning zouden beide teams goede zaken doen ten opzichte van hun concurrent. LHC dat in negatieve spiraal zit wou dit graag veranderen en winnen van hun directe concurrent. Lettele daarentegen wil na de overwinning van vorige week dit natuurlijk voorzetten. Lettele was uiteindelijk het sterkst in deze derby.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.